• Αρχική
  • Εταιρεία
  • Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η Φιλοσοφία μας και οι Αξίες μας

Η φιλοσοφία μας

Στη Navigate λειτουργούμε πάντα με γνώμονα τα υψηλότερα επαγγελματικά ήθη και με απόλυτο σεβασμό και αίσθημα ευθύνης στους πελάτες μας. Το επαγγελματικό μας ήθος είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την εταιρική μας ταυτότητα. Στόχος μας η εκπόνηση εξειδικευμένων λύσεων τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων που εναρμονίζονται άριστα με τις απαιτήσεις και τον τρόπο λειτουργίας της κάθε επιχείρησης και συνδράμουν καταλυτικά στην αύξηση της παραγωγικότητας της κάθε επιχείρησης και στην μείωση των εξόδων και του κόστους λειτουργίας τους. Αυτή είναι η δέσμευσή μας απέναντί σας και προχωράμε πάντα στην υλοποίησή της με τεράστιο αίσθημα ευθύνης. Η φιλοσοφία μας που διαμορφώνει το εταιρικό μας ήθος βασίζεται πάντα και στις εταιρικές μας αρχές που ενσωματώνουν και τις αξίες μας οι κυριότερες εκ των οποίων είναι:

Ειλικρίνεια

Σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και σας συμβουλεύουμε με απόλυτη ειλικρίνεια η οποία διέπει την συνολική μας συμπεριφορά απέναντί σας από τα πρώτα βήματα της συνεργασίας μας και σε όλη τη διάρκεια της. Αναλύουμε με απόλυτη συνέπεια τις δικές σας απαιτήσεις και σας προσφέρουμε λύσεις και εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά και μόνο για εσάς.

Επαγγελματισμός

Ο απόλυτος επαγγελματισμός μας εγγυάται ότι σας προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με συνέπεια, ακρίβεια και χωρίς περιπλοκές εργαζόμαστε μεθοδικά για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για σας.

Πρωτοποριακές Εφαρμογές

Δεν αρκούμαστε στα απλά και τα τετριμμένα, στόχος μας είναι η τελειότητα σε όλα τα επίπεδα εξυπηρέτησής σας. Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας μας ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο και φέρνουμε την πιο εξελιγμένη τεχνολογία κοντά σας.

Υλοποιούμε τα θέλω σας

Σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις στο χώρο και για όλες τις δυνατές εφαρμογές και συζητάμε μαζί σας για το τι ακριβώς επιθυμείτε να πετύχετε. Σκοπός μας να κατανοήσουμε τα θέλω σας και να τα υλοποιήσουμε στον απόλυτο βαθμό.

Σεβόμαστε το χρόνο σας

Επιδιώκουμε να είμαστε σύμμαχός σας στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας και σεβόμαστε το χρόνο σας. Στόχος μας παραμένει πάντα να σας απασχολήσουμε όσο το δυνατό λιγότερο από την εργασία σας. Εσείς μας εξηγείτε τι ακριβώς θέλετε και εμείς το υλοποιούμε. Οι λύσεις που σας προτείνουμε είναι άμεσα υλοποιήσιμες και ενσωματώνονται από την πρώτη στιγμή στην λειτουργία της επιχείρησής σας. Χωρίς καθυστερήσεις και άλλες αποκλίσεις από το πρόγραμμα. Σκοπός μας να σας εξοικονομήσουμε χρόνο με τις υπηρεσίες μας και όχι να τον σπαταλήσουμε άσκοπα.

Λύσεις που ενσωματώνονται άμεσα

Οι εφαρμογές που σας προτείνουμε έχουν σχεδιαστεί εξ ολοκλήρου για την δική σας επιχείρηση και αυτό είναι κάτι που εγγυάται την άμεση και πλήρη αφομοίωση τους στον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας σας.

Εγγυώμαστε τα άμεσα αποτελέσματα των εφαρμογών μας

Εγγυώμαστε την αποτελεσματικότητα των λύσεων και εφαρμογών που σας προτείνουμε. Θέλουμε οι εφαρμογές μας να σας δώσουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και να αναβαθμίσετε τεχνολογικά την επιχείρησή σας.

Eξειδικευμένες Eφαρμογές Tηλεματικής και Εντοπισμού

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.

Κεντρικά γραφεία

Λεωφ. 28 Οκτωβρίου 34
Νίκαια – Πειραιάς, 18451

(+30) 210.49.21.786
(+30) 210.49.10.205

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Navigate Telematics © Copyright 2018. All rights reserved
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε Περισσότερα OK