• Αρχική
  • Εταιρεία
  • ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Αξιόπιστα Συστήματα Διαχείρισης Στόλου & Τηλεματικής

Εξειδικευμένες λύσεις και εφαρμογές τηλεματικής διαχείρισης και εντοπισμού οχημάτων

Στη Navigate εξειδικευόμαστε στις εφαρμογές τηλεματικής διαχείρισης στόλου και εντοπισμού οχημάτων και άλλων περιουσιακών σας στοιχείων. Ταυτόχρονα, παρέχουμε απόλυτα ολοκληρωμένες λύσεις και εξειδικευμένες εφαρμογές τηλεματικής αναφορικά με την καταγραφή συμπεριφοράς οδήγησης και ευρύτερης αξιολόγησης του εργατικού σας δυναμικού, εύκολα, γρήγορα και απλά από οποιονδήποτε υπολογιστή σας εξυπηρετεί. Για ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα σας προτείνουμε εξειδικευμένες εφαρμογές διασύνδεσης των προγραμμάτων CRM και ERP της εταιρείας σας με το σύστημα τηλεματικής σας.

Οι πρωτοποριακές μας λύσεις και οι εξειδικευμένες εφαρμογές τηλεματικής και εντοπισμού, που ανταποκρίνονται πάντα πιστά στις δικές σας ανάγκες, μας καθιστούν τον πιο αξιόπιστο και έμπιστο σύμμαχο και συνεργάτη σας στον διαρκή αγώνα ανάπτυξης της εταιρείας σας και επίτευξης των στόχων σας.

Σας προσφέρουμε

Στόχος μας να σας προσφέρουμε πραγματικά εξειδικευμένες λύσεις και εφαρμογές τηλεματικής διαχείρισης στόλου, καυσίμων, φορτίων, οδηγών, εντοπισμού οχημάτων και άλλων κινητών και περιουσιακών σας στοιχείων, που ανταποκρίνονται στις δικές σας συγκεκριμένες απαιτήσεις, στα δικά σας θέλω και στις προσωπικές σας επιδιώξεις.

Σήμερα όλοι μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας και τα οικονομικά μας με τη χρήση ενός εξειδικευμένου συστήματος τηλεματικής. Για το λόγο αυτό ένα εξειδικευμένο σύστημα τηλεματικής διαχείρισης μάς αφορά όλους και αποφέρει τεράστια οφέλη και πλεονεκτήματα σε:

  • Όλες τις επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος και το αντικείμενό τους
  • Σε εσάς που εργάζεστε σε επιχειρήσεις και χρησιμοποιείτε το δικό σας όχημα, (e-timesheet)
  • Σε εσάς που ενδιαφέρεστε να εντοπίζετε το όχημά σας
  • Σε εσάς που θέλετε να γνωρίζετε τον τρόπο οδήγησης των μελών της οικογένειάς σας

Σας φέρνουμε πιο κοντά στους στόχους σας

Πώς λοιπόν σας φέρνουμε πιο κοντά στους στόχους σας; Πολύ απλά χρησιμοποιώντας πρωτοποριακή τεχνολογία και τεχνογνωσία κατά την εκπόνηση και το σχεδιασμό μελετών και εξειδικευμένων προγραμμάτων και εφαρμογών τηλεματικής.

Στη Navigate πιστεύουμε ότι εσείς γνωρίζετε καλύτερα από κάθε άλλον τις ανάγκες της επιχείρησής σας και στόχος μας είναι να γίνουμε ο πιο έμπιστος συνεργάτης σας για την ανάπτυξή της, παρέχοντάς σας τις πιο αξιόπιστες και εξειδικευμένες λύσεις με γνώμονα πάντα το δικό σας όφελος και τις δικές σας απαιτήσεις.

Γνωρίζοντας ότι το βασικότερο κριτήριο για την απολαβή των πλεονεκτημάτων της τηλεματικής είναι η εξειδίκευση στις δικές σας ανάγκες, υπηρετούμε πιστά τους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται το σημαντικό έργο εξεύρεσης και υλοποίησης λύσεων για την καλύτερη διαχείριση των οχημάτων αλλά και των οδηγών τους. Δεν σταματάμε όμως εκεί.

Εγγυώμαστε τόσο για την καταλληλότητα των εφαρμογών που σας προσφέρουμε, όσο και για την άμεση απόδοση της χρήσης του συστήματος τηλεματικής που καθίσταται απαραίτητη για την εκάστοτε επιχείρηση.

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας σύστημα τηλεματικής διαχείρισης προσαρμοσμένο αποκλειστικά και μόνο να εξυπηρετεί τις δικές σας απαιτήσεις.

Eξειδικευμένες Eφαρμογές Tηλεματικής και Εντοπισμού

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.

Κεντρικά γραφεία

Λεωφ. 28 Οκτωβρίου 34
Νίκαια – Πειραιάς, 18451

(+30) 210.49.21.786
(+30) 210.49.10.205

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Navigate Telematics © Copyright 2018. All rights reserved
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε Περισσότερα OK