• Αρχική
  • Τομείς
  • ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ & ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ

Εφαρμογές για Αεροσκάφη και Ελικόπτερα - Telenoisis Air

Ελικόπτερα

Είναι γνωστό σε όλους ότι ένα ελικόπτερο που πετάει χαμηλά και όταν είναι πίσω από βουνά δεν μπορεί να εντοπιστεί από το ραντάρ. Γιατί σας είναι απαραίτητο;

  • Για μεγαλύτερη ασφάλεια
  • Για να γνωρίζετε πού είναι

Ένδειξη κάθε 1-5 δευτερόλεπτα για την ώρα απογείωσης, την ακριβή διαδρομή, το ύψος, την ταχύτητα και την ώρα προσγείωσης.
Με το νέο σύστημα Telenoisis μπορείτε να έχετε σε πραγματικό χρόνο όλα τα στοιχεία ταξιδίου και επίσης μπορείτε από την καταγραφή των δεδομένων να δείτε όποτε εσείς επιθυμείτε, πόσες ώρες τον μήνα, την εβδομάδα ή την ημέρα ήταν στον αέρα το αεροσκάφος σας, ποιες διαδρομές ακολούθησε, την ταχύτητα, το ύψος και άλλες πληροφορίες.
Επίσης μπορείτε να προγραμματίσετε τον επόμενο τεχνικό έλεγχο, να έχετε πλήρη εικόνα για όλους τους χρήστες, τις διαδρομές, τον τρόπο πτήσης και την διάρκεια πτήσης (σχολές ενοικίασης, εκπαίδευσης κλπ)

Αεροπλάνα

Ιδιαίτερη εφαρμογή έχει η χρήση της ασύρματης συσκευής εντοπισμού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να την καταγραφή μιας πτήσης μικρών αεροπλάνων, ελικοπτέρων, και χαμηλής πτήσης αεροσκαφών χωρίς άμεση σύνδεση σε μηχανή, σε απόλυτη εναρμόνιση με όλες τις διατάξεις της αεροπορίας.

Eξειδικευμένες Eφαρμογές Tηλεματικής και Εντοπισμού

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.

Κεντρικά γραφεία

Λεωφ. 28 Οκτωβρίου 34
Νίκαια – Πειραιάς, 18451

(+30) 210.49.21.786
(+30) 210.49.10.205

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Navigate Telematics © Copyright 2018. All rights reserved
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε Περισσότερα OK