Εφαρμογές για Μηχανές

Μηχανές

Εταιρείες κούριερ, ταχυμεταφορές, εστιατόρια και fast food, φαρμακευτικές εταιρείες, αποτελούν κάποιους από τους τομείς στους οποίους χρησιμοποιούνται οι μηχανές οι οποίες πλέον αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο που αξιοποιείται από πολλές επιχειρήσεις κυρίως λόγω της ευελιξίας που προσφέρει στις διαδρομές.

Οι μηχανές όμως συχνά αποτελούν εύκολο στόχο και για το λόγο αυτό η κλοπή τους είναι πιο συνηθισμένη από την κλοπή των αυτοκινήτων. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι το ποσοστό κλοπών δικύκλων είναι διπλάσιο του ποσοστού κλοπών αυτοκινήτων.

Το να γνωρίζετε την ακριβή θέση των μηχανών σας λύνει τα χέρια τόσο στο να προγραμματίσετε σωστά δρομολόγια αλλά και στο να τις ανακτήσετε σε περίπτωση κλοπής.

Ο πιο εύκολος προγραμματισμός των δρομολογίων αλλά και η προστασία από την κλοπή είναι δύο παντοδύναμα όπλα για όλες τις επιχειρήσεις που έχουν επιλέξει να επενδύσουν στην χρήση μηχανών.

Telenoisis MotorBike

Για να έχετε πάντα τον έλεγχο των μηχανών σας, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή, εντελώς αυτόνομη συσκευή εντοπισμού που σας παρέχει μία ολοκληρωμένη λύση εντοπισμού και καταγραφής των κινήσεων, δίνοντάς σας την ακριβή θέση της κάθε μηχανής σας.

Η μονάδα εντοπισμού της λύσης Telenoisis MotorBike:

  • Μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε όλες τις μοτοσικλέτες λόγω του μικρού μεγέθους της
  • Συνδέεται εύκολα με οποιαδήποτε μηχανή
  • Μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς σύνδεση
  • Τροφοδοτείται από μια μακράς διαρκείας μπαταρία λιθίου
  • Δεν απαιτεί συντήρηση
  • Είναι εντελώς αυτόνομη
  • Μπορεί να επαναφορτιστεί

Πλεονεκτήματα

  • Ενημερώνεστε για την ακριβή θέση, την κατάσταση, την διανυθείσα απόσταση, την μέση και μέγιστη ταχύτητα της μηχανής σας
  • Ελέγχετε σε πραγματικό χρόνο την διαδρομή, την θέση και τον χρόνο στάθμευσης
  • Προγραμματίζετε την συντήρησή

Πώς μπορείτε να προστατέψετε την μοτοσυκλέτα σας απο κλοπή;

Σε περίπτωση κλοπής μπορείτε να δείτε στην οθόνη του υπολογιστή σας την ακριβή θέση της μηχανής σας και να ενημερώσετε τις αρχές αλλά και να την ακινητοποιήσετε. Τώρα πλέον κανείς δεν θα μπορεί να σας κλέψει την μηχανή σας.

Eξειδικευμένες Eφαρμογές Tηλεματικής και Εντοπισμού

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.

Κεντρικά γραφεία

Λεωφ. 28 Οκτωβρίου 34
Νίκαια – Πειραιάς, 18451

(+30) 210.49.21.786
(+30) 210.49.10.205

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Navigate Telematics © Copyright 2018. All rights reserved
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε Περισσότερα OK