• Αρχική
  • Τομείς
  • ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ

Εφαρμογές για Ιστιοπλοϊκά & Σκάφη

Telenoisis Sail

Η ιστιοπλοΐα είναι η τέχνη στο νερό, σε θάλασσα ή σε λίμνη, που χρησιμοποιεί ως αποκλειστική ή κύρια πηγή ενέργειας τον άνεμο.

Με το σύστημα Telenoisis Sail μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του σκάφους σας, την καταγραφή όλων των διαδρομών που πραγματοποιήσατε, συνεχείς ενδείξεις για το γεωγραφικό πλάτος και μήκος της κάθε θέσης, την ταχύτητα κίνησης.

Μπορείτε να δείτε και να ονομάσετε όλα τα σημεία που επισκεφθήκατε με τις απαιτούμενες πληροφορίες θέσης. Μπορείτε να τοποθετήσετε μία ακτίνα γύρω από το σκάφος σας και στην περίπτωση μετακίνησης να σας αποσταλεί άμεση ειδοποίηση.

Για την λειτουργία του συστήματος δεν απαιτείται εγκατάσταση και πηγή ρεύματος εφόσον λειτουργεί με την χρήση ασύρματης ή ηλιακής μονάδας GPS.

Πλεονεκτήματα

  • Μείωση περιττών διαδρομών
  • Μείωση ασφαλίστρων κλοπής
  • Μείωση του χρόνου διαδρομής
  • Εύρεση θέσης σε περίπτωση κλοπής

Eξειδικευμένες Eφαρμογές Tηλεματικής και Εντοπισμού

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.

Κεντρικά γραφεία

Λεωφ. 28 Οκτωβρίου 34
Νίκαια – Πειραιάς, 18451

(+30) 210.49.21.786
(+30) 210.49.10.205

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Navigate Telematics © Copyright 2018. All rights reserved
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε Περισσότερα OK