Λύσεις για Containers

Μόνο εμείς σας προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες λύσεις για τον έλεγχο και την διαχείριση των κοντέινερ.

Telenoisis ContainerTrack

Η λύση Telenoisis ContainerTrack είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους κοντέινερ και σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίζετε που ακριβώς βρίσκεται το κάθε σας κοντέινερ. Αποτελείται από μία ασύρματη μονάδα εντοπισμού που λειτουργεί αυτόνομα με εσωτερική μπαταρία και εκτελεί τις ίδιες ακριβώς λειτουργίες όπως κάθε άλλη μονάδα εντοπισμού. Δεν απαιτείται καμία είδους εγκατάσταση και η τοποθέτηση είναι μια πάρα πολύ απλή διαδικασία. Απλά τοποθετείτε την συσκευή στο κοντέινερ που επιθυμείτε να εντοπίσετε και καταγράψτε τις κινήσεις του, εύκολα και απλά. Οι ισχυροί μαγνήτες που διαθέτει η βάση της συσκευής σας επιτρέπουν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε να τοποθετήσετε την ασύρματη συσκευή σε άλλο κοντέινερ. Η ειδική μονάδα εντοπισμού διαθέτει μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής και δυνατότητα απομακρυσμένης ενεργοποίησης και διαχείρισης. Τοποθετείται σε κάθε είδους κοντέινερ όπως κοντέινερ για πλοία και άλλες μεταφορές. Πρόκειται για ένα προϊόν υψίστης τεχνολογίας με πρωτοποριακές εφαρμογές.

Εσείς θα γνωρίζετε την ακριβή θέση του κάθε κοντέινερ από τον υπολογιστή σας από όπου και αν βρίσκεστε. Στην περίπτωση παραβίασης ή αφαίρεσης της μονάδας θα έχετε σε πραγματικό χρόνο ειδική ειδοποίηση.

Telenoisis ContainerSecure

Το σύστημα Telenoisis ContainerSecure είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ευέλικτη παρακολούθηση και έλεγχο φορτίου των κοντέινερ.

Το σύστημα τοποθετείται εύκολα στην πόρτα του κοντέινερ και η όλη διαδικασία τοποθέτησης ολοκληρώνεται σε ένα μόνο λεπτό.

Μπορείτε να παρακολουθείτε όλη την διαδρομή που ακολουθεί το κοντέινερ και να ενημερώνεστε εάν κάποιος προσπαθήσει να ανοίξει ή να παραβιάσει τις πόρτες του εμπορευματοκιβωτίου.

Το σύστημα Telenoisis ContainerSecure βασίζεται σε μια αυτόνομη συσκευή εντοπισμού που μαζί με την κλειδαριά, μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί και να αφαιρεθεί από τους εξουσιοδοτημένους χρήστες. Σε περίπτωση παραβίασης λαμβάνετε ειδοποίηση για την μη εξουσιοδοτημένη αφαίρεση του συστήματος.

Με την χρήση του συστήματος Telenoisis ContainerSecure μπορείτε τώρα και εσείς να:
  • Γνωρίζετε την θέση του κάθε κοντέινερ και να παρακολουθείτε την πορεία του
  • Αποτρέψετε την κλοπή του φορτίου εφόσον ενημερώνεστε αμέσως σε περίπτωση παραβίασης του κοντέινερ και αφαίρεσης του φορτίου
  • Ενημερώνεστε αμέσως σε περίπτωση αφαίρεσης ή παραβίασης του συστήματος
  • Δίνετε την δυνατότητα στους πελάτες σας να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την ακριβή θέση και την πορεία των εμπορευμάτων τους που βρίσκονται στα κοντέινερ.

Eξειδικευμένες Eφαρμογές Tηλεματικής και Εντοπισμού

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.

Κεντρικά γραφεία

Λεωφ. 28 Οκτωβρίου 34
Νίκαια – Πειραιάς, 18451

(+30) 210.49.21.786
(+30) 210.49.10.205

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Navigate Telematics © Copyright 2018. All rights reserved
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε Περισσότερα OK