Ρυμουλκόμενα

Telenoisis Trailer

H Navigate έχει αναπτύξει εξειδικευμένη λύση σχεδιασμένη ειδικά για εσάς που έχετε ρυμουλκό και θέλετε να έχετε καλύτερο έλεγχο, μείωση του κόστους, αύξηση της παραγωγικότητας και της ασφάλειας. Οι διαχειριστές του στόλου προβληματίζονται με την ταυτότητα και τη θέση των ρυμουλκών τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά προβλήματα με τον σχεδιασμό και το συντονισμό της εργασίας τους.

Η λύση Telenoisis Trailer είναι ένα σύστημα που επιτρέπει τη διαχείριση του στόλου σε πραγματικό χρόνο, βασισμένο στην τεχνολογία GPS και GSM. Η κύρια λειτουργία του είναι η βελτιστοποίηση των πόρων και ο αποτελεσματικός συντονισμός των ρυμουλκούμενων σε λειτουργία, επιτρέποντας την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο του ρυμουλκούμενου. Σε πραγματικό χρόνο αλλά και σε ειδική αναφορά ο διαχειριστής βλέπει την συσχέτiση οχήματος και Trailer. Τα αποτελέσματα είναι η μείωση του χρόνου για την εξευρεύνηση της ταυτοποίησης, η μείωση των εξόδων από τις τηλεφωνικές κλήσεις, η ασφάλεια αλλά και η επίτευξη του σωστού αποτελέσματος. Είναι ένα εύκολο σύστημα στον χειρισμό και έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται από χρήστες που δεν έχουν μεγάλη γνώση των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Εντοπίστε το ρυμουλκούμενό σας σε πραγματικό χρόνο

Η λύση Telenoisis Trailer είναι σχεδιασμένη ειδικά για τον εντοπισμό ρυμουλκούμενων, με πολλά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας εντοπισμού του ρυμουλκούμενου σε πραγματικό χρόνο. Επιτρέπει την ανάλυση της δραστηριότητας, όπως τα ταξίδια, διανυθέντα χιλιόμετρα, ώρες καθημερινής χρήσης και αδικαιολόγητες στάσεις. Με την Telenoisis Trailer μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε σημεία ενδιαφέροντος και να ειδοποιείται ο διαχειριστής όταν το ρυμουλκούμενο διέρχεται από ένα σημείο αναφοράς ή έφθασε στον προορισμό του.
Τώρα και εσείς μπορείτε να γνωρίζετε:
  • Την ακριβή θέση του ρυμουλκού σας
  • πόσες φορές οι πόρτες άνοιξαν
  • τι πραγματικά συμβαίνει με το ρυμουλκούμενο σας όταν βρίσκεται στο δρόμο
Οι εξειδικευμένες λύσεις της Navigate σας φέρνουν πάντα πιο κοντά στους στόχους σας.

Eξειδικευμένες Eφαρμογές Tηλεματικής και Εντοπισμού

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.

Κεντρικά γραφεία

Λεωφ. 28 Οκτωβρίου 34
Νίκαια – Πειραιάς, 18451

(+30) 210.49.21.786
(+30) 210.49.10.205

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Navigate Telematics © Copyright 2018. All rights reserved
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε Περισσότερα OK