ΓΕΩΣΗΜΑΝΣΗ

Σημεία Ενδιαφέροντος (Σ.Ε.)

Στον ηλεκτρονικό χάρτη απεικονίζονται οπτικά όλα τα σημεία που ενδιαφέρουν το γραφείο κίνησης. Οι διευθύνσεις των πελατών της επιχείρησής σας μπορούν να εμφανίζονται στον ηλεκτρονικό χάρτη του συστήματος Telenoisis της Navigate Telematics ώστε το γραφείο κίνησης να μπορεί να συντονίζει αρτιότερα και αποτελεσματικότερα το μεταφορικό έργο της παράδοσης των εμπορευμάτων και της ολοκλήρωσης των εργασιών. Ο υπεύθυνος του γραφείου κίνησης με μια απλή ματιά στο χάρτη του συστήματος βλέπει σε πραγματικό χρόνο ποια οχήματα βρίσκονται ακινητοποιημένα σε συνεργεία για εργασίες επισκευής, ποια στις εγκαταστάσεις τις επιχείρησής σας και σε κίνηση για την εκτέλεση των δρομολογίων που τους έχουν αναταθεί.

Ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για:

  • Χρόνο άφιξης οχήματος σε Σ.Ε.
  • Διάρκεια παραμονής
  • Ώρα αναχώρησης
  • Θερμοκρασία θαλάμου κατά την ώρα παράδοσης των εμπορευμάτων

Ενημέρωση γραφείου κίνησης με:

  • Ηχητική ειδοποίηση
  • Μήνυμα SMS
  • E-mail

Eξειδικευμένες Eφαρμογές Tηλεματικής και Εντοπισμού

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.

Κεντρικά γραφεία

Λεωφ. 28 Οκτωβρίου 34
Νίκαια – Πειραιάς, 18451

(+30) 210.49.21.786
(+30) 210.49.10.205

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Navigate Telematics © Copyright 2018. All rights reserved
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε Περισσότερα OK