ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

Ο εξοπλισμός (hardware) του συστήματος Telenoisis αποτελείται από αξιόπιστες μονάδες τηλεματικής (GPS units) και αισθητήρες (sensors) που αποστέλλουν μέσω της τεχνολογίας GPS στο λογισμικό Telenoisis τα επιλεγμένα δεδομένα και γεγονότα.

Οι αισθητήρες ανίχνευσης θερμοκρασίας μετρούν τις θερμοκρασίες των διαμερισμάτων θαλάμων φορτηγών ψυγείων και σε περίπτωση απόκλισης από τις προκαθορισμένες θερμοκρασίες βέλτιστης μεταφοράς των εμπορευμάτων ειδοποιείται το γραφείο κίνησης με μήνυμα SMS, συναγερμός (alarm) και e-mail.

Οι αισθητήρες πόρτας ανιχνεύουν το άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας φορτίου.

Το μπουτόν πανικού (panic button) τοποθετείται εντός της καμπίνας του οδηγού ώστε σε περίπτωση κινδύνου ο οδηγός να ειδοποιήσει το γραφείο κίνησης.

Eξειδικευμένες Eφαρμογές Tηλεματικής και Εντοπισμού

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.

Κεντρικά γραφεία

Λεωφ. 28 Οκτωβρίου 34
Νίκαια – Πειραιάς, 18451

(+30) 210.49.21.786
(+30) 210.49.10.205

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου