Αυτόματη Ενημέρωση Ημερομηνίας

Το γραφείο κίνησης έχει την δυνατότητα να ενημερώνεται αυτόματα για την επόμενη ημερομηνία συντήρησης του κάθε οχήματος του εταιρικού στόλου με βάση τα διανυθέντα χλμ, ή το πέρας προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος ή τον συνδυασμό και των δύο ή τον χρόνο λειτουργίας της μηχανής του οχήματος.

Παράδειγμα:

Το γραφείο κίνησης μπορεί να ενημερώνεται αυτόματα για την επόμενη ημερομηνία αλλαγής λαδιών θέτοντας ως κριτήριο είτε την πάροδο εξαμήνου από την προηγούμενη αλλαγή λαδιών ή την διάνυση 10.000 χλμ. με την δυνατότητα αυτόματου προκαθορισμού ως ημερομηνίας ειδοποίησης της νωρίτερης ημερομηνίας επέλευσης των αποτελεσμάτων των άνω δυο κριτηρίων.

Αλλαγής Λαδιών

Καταχωρίστε τα επιθυμητά κριτήρια για τον αυτόματο υπολογισμό και ενημέρωσή σας για την επόμενη αλλαγή λαδιών. Το σύστημα σας δίνει την δυνατότητα καταχώρισης του τύπου λαδιών, των στοιχείων του τεχνικού που εκτέλεσε την εργασία, το κόστος κ.α.

Ελέγχου Ελαστικών

Καταχωρίστε τα επιθυμητά κριτήρια για τον αυτόματο υπολογισμό και ενημέρωσή σας για τον επόμενο έλεγχο ελαστικών κάθε οχήματός σας. Το σύστημα σας δίνει την δυνατότητα καταχώρισης του τύπου ελαστικών, των στοιχείων του τεχνικού που εκτέλεσε την εργασία, το κόστος κ.α.

ΚΤΕΟ

Καταχωρίστε τα επιθυμητά κριτήρια για τον αυτόματο υπολογισμό και ενημέρωσή σας για τον επόμενο έλεγχο ΚΤΕΟ κάθε οχήματός σας. Το σύστημα σας δίνει την δυνατότητα καταχώρισης του τόπου διεξαγωγής ΚΤΕΟ, του κόστους κ.α.

Καταβολής Ασφαλίστρων

Καταχωρίστε τα επιθυμητά κριτήρια για τον αυτόματο υπολογισμό και ενημέρωσή σας για την επόμενη καταβολή ασφαλίστρων κάθε οχήματός σας. Το σύστημα σας δίνει την δυνατότητα καταχώρισης των στοιχείων της ασφαλιστικής εταιρείας, της ασφαλιστικής κάλυψης, του ασφαλιστή σας του κόστους κ.α.

Λοιπών Εργασιών

Το σύστημα σας παρέχει την δυνατότητα να δημιουργήσετε επιθυμητές ειδοποιήσεις για όποια άλλα σημαντικά συμβάντα βάσει προεπιλεγμένων κριτηρίων όπως π.χ. service ψυκτικής μηχανής, βαλβολίνες, service 15.000 χλμ κ.α.

Eξειδικευμένες Eφαρμογές Tηλεματικής και Εντοπισμού

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.

Κεντρικά γραφεία

Λεωφ. 28 Οκτωβρίου 34
Νίκαια – Πειραιάς, 18451

(+30) 210.49.21.786
(+30) 210.49.10.205

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Navigate Telematics © Copyright 2018. All rights reserved
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε Περισσότερα OK