Ανάθεση Δρομολογίου σε Οδηγό

Αναβαθμίστε τον τρόπο λειτουργίας του γραφείου κίνησης της επιχείρησης σας με την αυτόματη ανάθεση δρομολογίου από το γραφείο κίνησης στον οδηγό μέσω της εφαρμογής οδηγού Telenoisis. Το δρομολόγιο μπορεί να αποτελείται από μία ή περισσότερες εργασίες οι οποίες εμφανίζονται στην οθόνη της έξυπνης συσκευής (tablet ή κινητό τηλέφωνο) που είναι τοποθετημένη στην καμπίνα του οχήματος. Για κάθε εργασία το γραφείο κίνησης έχει την δυνατότητα να στείλει το αντίστοιχο παραστατικό (τιμολόγιο ή άλλο έγγραφο) που αποθηκεύεται στην εφαρμογή του οδηγού και εκτυπώνεται κατά την παράδοση και ολοκλήρωση της εργασίας.

Μέσω της εφαρμογής ο οδηγός ενημερώνει το γραφείο κίνησης για την ώρα έναρξης και ολοκλήρωσης της κάθε εργασίας.

Eξειδικευμένες Eφαρμογές Tηλεματικής και Εντοπισμού

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.

Κεντρικά γραφεία

Λεωφ. 28 Οκτωβρίου 34
Νίκαια – Πειραιάς, 18451

(+30) 210.49.21.786
(+30) 210.49.10.205

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Navigate Telematics © Copyright 2018. All rights reserved
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε Περισσότερα OK