Χρήση ως Πιστοποιημένο Καταγραφικό Θερμοκρασίας κατά ΕΝ12830

Η ραγδαία πρόοδος της τεχνολογίας αποτελεί καινοτομία στην ανάπτυξη νέων συστημάτων για τις μεταφορές ειδικών φορτίων που απευθύνεται στις βιομηχανίες τροφίμων και φαρμάκων, καθώς και στην μεταφορά ορισμένων χημικών προϊόντων.

Το σύστημα καταγραφής θερμοκρασιών Telenoisis της Navigate Telematics, αποτελούμενο από το καταγραφικό, τους αισθητήρες θερμοκρασίας και το λογισμικό, είναι πιστοποιημένο κατά το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 12830. Οι αισθητήρες του συστήματος τοποθετούνται στο σημείο όπου απαιτείται η μέτρηση και ο έλεγχος της θερμοκρασίας. Η μονάδα στέλνει τις ενδείξεις σε κάθε αυτόματη ανανέωση (1 λεπτό).

Η συσκευή καταγραφής θερμοκρασίας σας επιτρέπει να καταγράψετε, να αποθηκεύσετε και να εκτυπώσετε όλες τις μετρήσεις θερμοκρασίας για κάθε διαμέρισμα του θαλάμου.

Τα δεδομένα θερμοκρασίας εμφανίζονται στο σύστημα Telenoisis της Navigate Telematics σε πραγματικό χρόνο χωρίς να απαιτείται χρήση usb stick.

Eξειδικευμένες Eφαρμογές Tηλεματικής και Εντοπισμού

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.

Κεντρικά γραφεία

Λεωφ. 28 Οκτωβρίου 34
Νίκαια – Πειραιάς, 18451

(+30) 210.49.21.786
(+30) 210.49.10.205

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Navigate Telematics © Copyright 2018. All rights reserved
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε Περισσότερα OK